Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
└rea de Comunitat i Persones
Regidoria d'Ensenyament

A la Regidoria d'Ensenyament trobareu informaciˇ de tot all˛ relacionat amb l'educaciˇ al nostre municipi.

Les competŔncies municipals en ensenyament sˇn, entre d'altres, la participaciˇ en el procÚs d'escolaritzaciˇ, la cooperaciˇ en la construcciˇ i el manteniment dels centres docents, la intervenciˇ en els ˛rgans de participaciˇ escolar (Consell Escolar Municipal del Masnou) o l'organitzaciˇ d'activitats pedag˛giques d'una Ómplia varietat, amb el suport d'altres regidories, destinades a l'alumnat del Masnou.

AixÝ, per exemple, conjuntament amb l'└rea de Manteniment, la Regidoria d'Ensenyament s'encarrega del manteniment i de les millores estructurals i funcionals dels centres escolars p˙blics. TambÚ colĚlabora en activitats escolars i extraescolars dels centres i de les associacions de pares i mares. L'Ajuntament del Masnou colĚlabora amb els centres educatius, tira endavant accions pr˛pies i participa en totes les iniciatives relacionades amb la formaciˇ dels ciutadans i ciutadanes.

ddd

L'Ajuntament Ús el titular de dues escoles bressol, Sol Solet i La Barqueta, del Centre de Formaciˇ de Persones Adultes i de l'Escola de M˙sica.

Pel que fa a l'atenciˇ i la informaciˇ a la ciutadania, la Regidoria d'Ensenyament colĚlabora activament en l'escolaritzaciˇ de l'alumnat, gestionant els processos de preinscripciˇ i matrÝcula de tots els serveis de titularitat pr˛pia. Tot aix˛ es fa a travÚs de l'Oficina Municipal d'Escolaritzaciˇ.

Reglament del Consell Escolar Municipal




 

Regidoria d'Educaciˇ

Regidora: SÝlvia Folch
TŔcnic: August CabrÚ
OME: visites concertades els dimecres, de 10 a 14 h, i els divendres, d'11 a 14 h.
Adreša
Edifici Roger de Flor, 23
Carrer de Roger de Flor, 23
TelŔfon: 93 557 18 45 - 93 557 18 47
Adreša electr˛nica: ensenyament@elmasnou.cat

 
Anteriors SegŘentsOficina Local d'HabitatgeCentre d'Empreses Casa del MarquŔsoferta formativa CFPAMEl Masnou. Terra de marLa Deixalleria
Anteriors SegŘentsEspai EscŔnic Ca n'HumetQueda'tPerfil del contractantBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00