Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Urbanisme
PortadaPortada - └rea de Territori└rea de TerritoriPortada - └rea de Territori - Regidoria d'Urbanisme i ActivitatsRegidoria d'Urbanisme i Activitats
└rea de Territori
Regidoria d'Urbanisme i Activitats

La Regidoria d'Urbanisme i Activitats de l'Ajuntament del Masnou s'encarrega de la redacciˇ, tramitaciˇ i coordinaciˇ de les figures de planejament urbanÝstic i dels instruments de gestiˇ urbanÝstica que desenvolupen el planejament municipal.

El planejament vigent del Masnou Ús el conjunt de documents aplicables legalment, l'objecte dels quals Ús l'ordenaciˇ urbanÝstica del territori, que abraša tot el terme municipal.

La Comissiˇ d'Urbanisme de Barcelona, en data 19 de setembre de 2001, va aprovar el Text refˇs del Pla general d'ordenaciˇ del Masnou.

Amb posterioritat a aquesta data, s'han realitzat un conjunt de modificacions sobre el document original i s'han aprovat diferents figures de planejament derivat que desenvolupen el Pla general d'ordenaciˇ.

Des de la Regidoria es desenvolupen els mecanismes de control, seguiment i supervisiˇ de les activitats amb transcendŔncia urbanÝstica que porten a terme els masnovins en l'Ómbit de l'edificaciˇ, que van des de la tramitaciˇ de les figures de planejament urbanÝstic fins a l'atorgament de les llicŔncies d'obres.

Per consultar el planejament urbanÝstic, cliqueu aquÝ.

Per consultar el registre de planejament urbanÝstic de Catalunya, cliqueu aquÝ.

PÓgina web de consulta rÓpida sobre els trÓmits i la documentaciˇ necessÓria per iniciar una activitat econ˛mica al municipi:
www.masnouactivitats.cat

 

Regidoria d'Urbanisme i Activitats
Tinent d'alcalde d'Urbanisme i Obres: Ricard Plana
Adreša:
Ajuntament del Masnou
Pg. de Prat de la Riba, 1
08320 El Masnou
TelŔfon: 93 557 17 00
Adreša electr˛nica: urbanisme@elmasnou.cat

 
Anteriors SegŘentsOficina Local d'HabitatgeEspai EscŔnic Ca n'HumetQueda'tCentre d'Empreses Casa del MarquŔsLa Deixalleria
Anteriors SegŘents"El Masnou Viu"El Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAMPerfil del contractantBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00