Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - └rea de Comunitat i Persones└rea de Comunitat i PersonesPortada - └rea de Comunitat i Persones - Regidoria d'Acciˇ CÝvicaRegidoria d'Acciˇ CÝvica
└rea de Comunitat i Persones
Regidoria d'Acciˇ CÝvica

La Regidoria d'Acciˇ CÝvica tÚ com a missiˇ impulsar i millorar els mecanismes de participaciˇ dels ve´ns i ve´nes del Masnou en els afers que interessen la seva comunitat. Per aconseguir-ho, pretÚn millorar la comunicaciˇ entre la ciutadania i l'Ajuntament, fomentar la transparŔncia en la gestiˇ, i apropar la polÝtica i els afers p˙blics als ve´ns i ve´nes.

Una de les primeres tasques de la Regidoria Ús lelaboraciˇ del Pla de participaciˇ ciutadana.

Aquest Pla ha de ser la guia que ha d'orientar la participaciˇ en el municipi, i serÓ acompanyat per un Reglament de participaciˇ i per una Agenda participativa, que establirÓ els principals temes que s'han de treballar de forma participativa.

Aquesta Regidoria tambÚ tÚ com a objectius l'impuls del Pla estratŔgic del Masnou, sobre el qual es comenšarÓ a treballar un cop finalitzat el Pla de participaciˇ. A partir d'una diagnosi inicial, es treballaran cinc grans Ómbits: territori, dinamitzaciˇ econ˛mica, coneixement, benestar i administraciˇ. Les actuacions es duran a terme comptant amb la participaciˇ del conjunt de l'organitzaciˇ municipal i de la ciutadania.

                                                                                

 

Regidoria d'Acciˇ CÝvica

Tinenta d'alcalde d'Acciˇ CÝvica: Neus Tallada

TŔcnic: Humbert PÚrez


Adreša:
Edifici Roger de Flor, 23
Carrer de Roger de Flor, 23
08320 El Masnou
TelŔfon: 93 557 18 00
Adreša electr˛nica:
participaciociutadana@elmasnou.cat

 
Anteriors SegŘentsLa DeixalleriaPerfil del contractantEspai EscŔnic Ca n'HumetEl Masnou. Terra de marCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Anteriors SegŘentsBiblioteca Joan CorominesQueda'toferta formativa CFPAMOficina Local d'Habitatge"El Masnou Viu"
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00