Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Concurs
└rea de Comunitat i Persones
Regidoria de Joventut

La Regidoria de Joventut estÓ adrešada principalment als masnovins i masnovines de 12 a 30 anys. Aquesta Regidoria treballa a partir d'uns programes marcats al Pla d'Acciˇ Jove del Masnou, i compta sempre amb les noves propostes que aportin els joves.

Ofereix tot tipus d'informaciˇ a Ca n'Humet, Punt d'Informaciˇ Juvenil, on la informadora o el dinamitzador us parlaran dels serveis, les activitats, els cursos, els tallers, les xerrades, les entitats juvenils de la poblaciˇ i de qualsevol tema que us pugui interessar, sigui quin sigui el dubte.

La Regidoria vol que sigueu part activa dels seus projectes. Per aix˛, si teniu propostes, suggeriments, millores o crÝtiques constructives, si us plau, feu-les-hi saber per correu electr˛nic, o bÚ trucant o anant a Ca n'Humet. Us hi esperen!

Descarrega't l'app PIJ Ca n'Humet

App jove del PIJ Ca n'HumetAmb la voluntat que tots els joves de la vila tinguin un accÚs mÚs directe a la informaciˇ relacionada amb al centre de participaciˇ juvenil Ca n'Humet (en Ómbits tan diversos com l'oci, la m˙sica, la formaciˇ, sortides i tot all˛ d'interŔs per a aquest colĚlectiu), s'ha creat una nova aplicaciˇ per a telŔfons intelĚligents. D'aquesta manera, la Regidoria de Joventut vol acostar-se al seu p˙blic potencial a travÚs dels mitjans que li resulten mÚs interessants i d'utilitat.

Des de l'app, que porta el tÝtol de PIJ Ca n'Humet, els usuaris poden informar-se de les activitats d'interŔs jove, a mÚs de poder fer alguns trÓmits relacionats amb les activitats, com inscripcions, solĚlicitar informaciˇ o consultar l'agenda. Per reforšar la immediatesa de la informaciˇ en la comunicaciˇ amb els joves, l'app enviarÓ notificacions a les persones que ja se l'hagin descarregada.

La imatge de l'aplicaciˇ ha apostat decididament per un disseny amb referents clars al mˇn estŔtic juvenil i per una claredat que ajudi a la identificaciˇ d'un servei que, sobretot, persegueix la proximitat i la identificaciˇ de l'Espai Jove Ca n'Humet com l'Ómbit en quŔ els joves i les persones del seu entorn sempre poden trobar propostes interessants per al seu oci i per al seu desenvolupament personal, social i cultural.

 

Regidoria de Joventut
Regidora: Neus Tallada
TŔcnic: Humbert PÚrez
Adreša: Carrer de Roger de Flor, 23
Horaris:
Regidoria: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h

Horari PIJ:

A partir del dimarts 17 de gener del 2017, l'horari i la ubicaciˇ del servei Punt d'Informaciˇ Juvenil (PIJ) serÓ:

- Dimarts, de 16.30 h a 20.30 h al centre cÝvic Els Vienesos.

- Dijous de 16.30h a 20.30h al centre cÝvic Ca n'Humet.

Horari de Ca n'Humet: de dilluns a dijous, de 17 a 21.30 h; divendres, de 12 a 14 h i de 17 a 21.30 h, i dissabtes, d'11 a 14 h i de 17 a 22 h.

TelŔfons:
Regidoria: 93 557 18 41
PIJ: 93 557 18 43
Espai de Trobada: 93 557 18 40
Fax: 93 557 17 04
Adreša electr˛nica:
Regidoria: joventut@elmasnou.cat
PIJ: pij@elmasnou.cat


Inscripcions en lÝnia a les activitats:


Inscriu-te al butlletÝ electr˛nic de Joventut

 
Anteriors SegŘents"El Masnou Viu"Queda'tOficina Local d'HabitatgeEspai EscŔnic Ca n'Humetoferta formativa CFPAM
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de marPerfil del contractantLa DeixalleriaBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00