Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
└rea de Comunitat i Persones
Regidoria d'Esports

La Regidoria d'Esports vol donar suport a les activitats de les entitats esportives masnovines, en especial a aquelles que fomenten valors com l'esforš, la companyonia, la superaciˇ, l'amistat i la integraciˇ, respectant sempre la independŔncia de les entitats.

El Masnou Ús ric en esports i, a travÚs de les entitats esportives, s'hi poden practicar mÚs de vint activitats esportives diferents, com ara el basquetbol, el futbol, el patinatge, la vela, el tennis, les arts marcials, la nataciˇ, la petanca o els escacs, entre d'altres. Tots aquests esports sˇn un reflex de les inquietuds de la nostra gent i donen a conŔixer el gran esperit esportiu que es viu al municipi.

Per millorar i ampliar l'oferta esportiva, la Regidoria d'Esports gestiona un bon nombre d'activitats destinades a tots els grups de poblaciˇ (infants, joves, persones adultes i gent gran), amb diferents propostes de lleure al llarg de l'any. Entre d'altres, cal destacar les activitats que es fan al Complex Esportiu, com les activitats aquÓtiques (nataciˇ, aiguagim, nataciˇ per a embarassades...), les activitats dirigides (aer˛bic, Pilates, manteniment, tonificaciˇ i GAC...) i el servei de fitness. A banda de les activitats regulars esmentades, la Regidoria tambÚ organitza dues curses anuals: una d'atlŔtica (la Cursa de Sant Silvestre) i l'altra de senderisme (la Caminada dels Tres Pobles).

TambÚ cada any, la Regidoria organitza, juntament amb totes les escoles del municipi i amb la colĚlaboraciˇ del professorat d'educaciˇ fÝsica, la Setmana de l'Educaciˇ i l'Esport. Durant tota una setmana, i en horari lectiu, es programen activitats esportives prŔviament coordinades i planificades segons l'edat, i es fan en diferents espais, com el pavellˇ poliesportiu, la platja i els patis de les escoles. L'objectiu fonamental Ús treballar els valors educatius, el treball en equip, la sensibilitzaciˇ i l'adaptaciˇ de qualsevol discapacitat a l'esport.

Com podeu veure, teniu un ampli ventall de possibilitats per realitzar activitat fÝsica a la vila i us animem a conŔixer-lo.


 

Regidoria d'Esports
Regidor: Joaquim FÓbregas
TŔcnic: Albert Sßnchez

Adreša Complex Esportiu Municipal
C/ de la Ciutat de Sant SebastiÓ, 14   
TelŔfon: 93 557 18 60
Fax: 93 555 71 55
Adreša electr˛nica: esports@elmasnou.cat
Visites concertades

 
Anteriors SegŘentsCentre d'Empreses Casa del MarquŔs"El Masnou Viu"oferta formativa CFPAMPerfil del contractantEspai EscŔnic Ca n'Humet
Anteriors SegŘentsQueda'tOficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de marLa DeixalleriaBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00