Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
L'Ajuntament
Perfil de contractant

El perfil de contractant Ús el mitjÓ de difusiˇ de l'activitat contractual de l'Ajuntament del Masnou.

En aquest perfil es difonen les licitacions municipals dels contractes que es tramiten a travÚs dels procediments oberts, restringits, negociats amb publicitat i de diÓleg competitiu, com tambÚ les adjudicacions d'obres de valor estimat superior a 50.000 euros i per a la resta de contractes superiors a 18.000 euros.

El perfil us facilita l'accÚs a tota la informaciˇ i documentaciˇ d'aquestes licitacions i adjudicacions municipals, alhora que assegura la transparŔncia dels expedients de contractaciˇ.

Al perfil hi trobeu les licitacions que estan en curs, els plecs de clÓusules administratives i de prescripcions tŔcniques que les regulen, els requisits de presentaciˇ de les proposicions i tota la informaciˇ essencial de cada procediment concret, aixÝ com els contractes que estan adjudicats, les dades bÓsiques de l'adjudicaciˇ i altra informaciˇ contractual. AixÝ mateix, tambÚ us permet consultar la normativa de carÓcter general aplicable als procediments de contractaciˇ.

a) Licitacions iniciades a partir de l'1 de gener de 2011

b) Licitacions iniciades abans del 31 de desembre de 2010 (incloses les seves adjudicacions)

Informaciˇ publicada el 25 de febrer de 2011
Anteriors SegŘentsBiblioteca Joan CorominesEl Masnou. Terra de marOficina Local d'HabitatgeLa Deixalleria"El Masnou Viu"
Anteriors SegŘentsPerfil del contractantQueda'toferta formativa CFPAMEspai EscŔnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00