www.elmasnou.net

Aquest dimecres 23 de maig, representants del consistori han fet una inauguració simbòlica del nou vehicle, fent el trajecte sencer de la línia amb sortida i arribada a la parada de Prat de la Riba, davant el baixador d'Ocata. El recorregut s'ha fet en 35´. Us convidem a veure

l'àlbum d'imatges

del viatge.

L'alcalde, Eduard Gisbert, la tinenta d'alcalde de Cultura i Educació, Carme Giol, el tinent d'alcalde d'Urbanisme i Habitatge Màxim Fàbregas, i els regidor de Mobilitat Enric Folch, i d'Administració Pública Ramon Pellicer, acompanyats de l'inspector en cap i el sergent de la Policia Local, han volgut conèixer de primera ma les prestacions d'aquest nou vehicle. En el decurs del viatge, s'ha donat la circunstància que al passat pel carrer Jaume 1r, a diferència del vehicle gros, el nou bus de dimensions més reduïdes i per tant més maniobrable, ha sortejat els vehicles aparcats a banda i banda, malgrat la dificultat del trànsitar per alguns carrer del Masnou.

Estrenem un nou bus El Masnou estrena un nou vehicle més modern i còmode, que facilita la mobilitat pel recorregut urbà pel Masnou. És lleugerament més petit i maniobrable, i està completament adaptat a les necessitats dels nostres dies, amb una rampa d'accés per a persones amb mobilitat reduïda. Hi ha també d'altres millores que us expliquem: l'ampliació d'horaris, la senyalització i la integració tarifària.
El nou bus s'incorpora a la flota per efectuar el servei d'autobús urbà de la vila que porta a terme l'empresa concessionària Transport Aragó.

Un altre dels canvis introduïts en aquesta línia és l'ampliació d'una nova parada al carrer del Primer de Maig, per facilitar l'accés a l'Àrea Bàsica de Salut a les persones que tenen problemes de mobilitat.

Amb aquestes mesures, l'Ajuntament del Masnou pretén oferir un millor servei i donar resposta a l'elevada demanda que té aquesta línia.

S'amplien els horaris
De dilluns a divendres, s'amplia l'horari de les darreres sortides dues hores. Així, el servei funciona fins a les 23 h, i no fins a les 21 h com ara.
Els dissabtes, la variació també és considerable, amb un horari ininterromput des de les 9 fins a les 22 h.
Els diumenges i festius, fins al moment sense servei, ara funcionarà en horari de 10 a 15 h, del 24 de juny a l'11 de setembre. 

Més senyalització
Les parades del trajecte estrenaran nova senyalització adaptada a la nova imatge corporativa municipal. Hi trobareu també la informació del recorregut i dels nous horaris establerts.

Us recordem que, aquest any, s'han instal·lat diverses vitrines informatives a diversos punts del Masnou que contenen tota la informació del servei urbà i de la resta de transports interurbans que passen pel nostre terme municipal. Les podeu trobar a:

  • Passeig de Prat de la Riba a tocar del baixador d'Ocata
  • A l'estació de RENFE del Masnou
  • A l'avinguda de Pau Casals – plaça de Ramón y Cajal


 
El transport urbà del Masnou, adherit a la integració tarifària

Amb la signatura del conveni d'adhesió al sistema tarifari integrat, els autobusos urbans s'equiparan amb sistemes de validació compatibles. Així, els ciutadans i ciutadanes del Masnou podran beneficiar-se de la integració tarifària amb la xarxa interurbana i els serveis de RENFE, metro, bus i tramvia de l'àrea metropolitana de Barcelona, a partir de l'1 de desembre.

Tots els autobusos que presten servei de transport públic regular del Masnou passaran a estar integrats, i els usuaris i usuàries de la nostra ciutat disposaran de tota una gamma de títols de transport que els permetran utilitzar tot el sistema de transport públic (autobusos urbans i interurbans, RENFE, metro, FGC i tramvia) pagant només una vegada. D'aquesta manera, tots els usuaris i usuàries del transport públic urbà del Masnou es podran beneficiar tant d'un preu més econòmic com d'una major comoditat, gràcies a un únic títol de transport.

Informació publicada el 22 de maig de 2007