Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
En marxa la creaciˇ i reforma de les cuines de les escoles Ocata i Marinada

Reforma de la cuina de l'Escola Marinada.L’Ajuntament ha iniciat aquests dies els treballs per crear una cuina nova a l’Escola Ocata, centre que fins ara nomÚs tenia una instalĚlaciˇ rudimentÓria, i reformar i ampliar la de l’Escola Marinada. Es preveu que les obres estiguin enllestides en sis setmanes, de manera que els treballs no han d’afectar l’activitat lectiva i ambdˇs centres comenšarien el curs amb les cuines noves en funcionament.

La inversiˇ que l’Ajuntament duu a terme per crear la nova cuina a l’Escola Ocata estÓ xifrada en 95.874 euros. Els treballs inclouen l’adequaciˇ d’espais actuals del centre perquŔ puguin acollir les noves instalĚlacions. S’inclou, per tant, la transformaciˇ d’espais, enderrocant alguns envans. En total, a l’Escola Ocata s’actua en una superfÝcie d’uns 240 metres quadrats. A l’Escola Marinada la reforma i ampliaciˇ de la cuina preexistent compta amb un pressupost de 53.037,47 euros. En aquest centre s’actua sobre una superfÝcie d’uns 46 metres quadrats. En tots dos casos la inversiˇ inclou l’equipament i el mobiliari necessaris i que marca la normativa en cuines Creaciˇ d'una nova cuina a l'Escola Ocata.escolars.

L’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora d’Ensenyament, SÝlvia Folch, han acudit aquest matÝ als dos centres educatius acompanyats de personal tŔcnic amb l’objectiu de fer la visita d’obra i comprovar la posada en marxa dels treballs.

Informaciˇ publicada el 24 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00