Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
MÚs de 6.000 persones s'ho passen d'all˛ mÚs bÚ al Ple de Riure 2018
L'organitzaciˇ del Festival de Teatre C˛mic del Masnou es mostra molt satisfeta amb l'augment de p˙blic i la qualitat dels espectacles

Ple de Riure 2018.El Ple de Riure, el Festival de Teatre C˛mic del Masnou, ha tancat aquest dissabte l’ediciˇ del 2018 amb un balanš molt positiu. L’organitzaciˇ calcula que l’han gaudit mÚs de 6.000 persones, sumant tots els espectacles d’humor que ha acollit el Masnou entre els dies 17 i 21 de juliol. Ha experimentat un augment significatiu respecte a l’any passat, quan es va estimar que va atreure unes 4.000 persones.

Los Toreros Muertos, la mÝtica banda de la movida madrilenya, van encarregar-se de tancar el festival, amb un concert celebrat a la mitjanit a la platja d’Ocata. Van cantar gairebÚ tot el repertori previst, per˛ es va haver de suspendre l’espectacle abans de finalitzar-lo per raons de seguretat i a causa d’una tempesta. Abans, i davant un p˙blic entregat, Pablo Carbonell i la seva banda van fer gala de la seva capacitat d’improvisaciˇ en incloure canšons id˛nies per cantar sota la pluja.

I Ús que tots els espectacles del Ple de Riure van ser molt ben rebuts pel p˙blic, tant pel que fa a l’afluŔncia de persones com per l’entusiasme que mostraven. No en va, el cartell oferia espectacles molt variats i d’una gran qualitat: circ, humor, teatre, m˙sica... N’hi va haver que van fer participar de valent al p˙blic, com el Taller de Circ a les Golfes, que va tenir molt d’Ŕxit entre grans i petits. Com a novetat, cal destacar la programaciˇ d’un espectacle per als infants dels casals d’estiu. Va obrir el festival, dimarts al matÝ, amb una plaša plena de rialles, boques obertes i mirades de sorpresa i ilĚlusiˇ.

Com a complement al festival, divendres es va lliurar el premi al millor aparador del Ple de Riure. Se’l va endur la botiga Can Rac, amb 793 vots. La resta d’establiments participants van ser Coloraina, Vins i Divins, 4 Colors i el Cullerot.

Informaciˇ publicada el 23 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00