Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Cap de setmana d'esport, cultura i patrimoni

Exposiciˇ 'Anem a la platja'.El Masnou ha viscut un altre cap de semana intens pel que fa a l’Ómplia oferta d’activitats que s’hi podien fer mÚs enllÓ de l’exitˇs Ple de Riure, el Festival de Teatre C˛mic de la vila.

Per exemple, un bon nombre de persones van gaudir de l’activitat “Tasta el Masnou”, que s’organitza peri˛dicament. En aquesta ocasiˇ, els participants van gaudir de vianda freda de porc de Can Rac maridada amb vi de la DO Alella i vermut CISA.  Abans, s’havia celebrat l’itinerari “El Masnou, terra de mar”, que proposa una passejada pels carrers, edificis i racons mÚs emblemÓtics de la vila.

TambÚ va obrir-se al p˙blic l’expoisiciˇ “Anem a la platja!”, de la Xarxa de Museus MarÝtims de la Costa Catalana. Es pot visitar fins al 9 de setembre a la Casa de Cultura. La mostra aplega imatges hist˛riques sobre la relaciˇ cada cop mÚs estreta entre la ciutadania i les platges com a recursos de lleure molt preuats per˛ que alhora sˇn espais naturals molt frÓgils. S’hi poden trobar tres imatges procedents de l’Arxiu Municipal del Masnou fetes entre el 1920 i el 1930.

Pel que fa a l’esport, el Club NÓutic el Masnou va acollir el II Aquatlˇ Infantil, prova inclosa al Circuit Trikids Maresme. Van participar-hi un bon nombre d’infants que van completar  diverses proves esportives, incloent-hi trams nedant i corrent, amb distÓncies diferents segons els grups d’edat. Sˇn dies intensos en aquest club esportiu, ja que la setmana passada va celebrar la seva “festa socioesportiva mÚs emblemÓtica”, segons la mateixa entitat. Van participar-hi mÚs d’un centenar de socis i s˛cies, regatistes i autoritats.

A mÚs de ser una nit per compartir sopar i celebracions entre els membres del club, la Nit de la Vela serveix tambÚ per fer reconeixements p˙blics als i les regatistes mÚs destacats de la temporada i que situen el Club NÓutic el Masnou a la primera lÝnia dels Ómbits catalÓ, estatal i internacional.

Entre altres reconeixements, es va distingir Nora Garcia De la Casa com a la millor esportista de la temporada 2017/2018. TambÚ van rebre els seus premis els tres primers classificats del I Desafiament LÓser Bahia.

Informaciˇ publicada el 23 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00