Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Conveni de colˇlaboraciķ entre l'Ajuntament i Ecoserveis per promoure l'estalvi energčtic
L'Associaciķ assessora veīns i veīnes del Masnou per millorar l'eficičncia energčtica dels habitatges

Signatura del conveni entre l'Ajuntament i Ecoserveis.L’Ajuntament del Masnou i l’Associaciķ Ecoserveis han signat aquest matí un conveni de colˇlaboraciķ per tal que l’entitat dugui a terme amb veīns i veīnes del municipi el projecte “Comunitats de veīnatge contra la pobresa energčtica”.

Ecoserveis realitza un conjunt d’accions en una comunitat de veīns. Fan sessions per explicar el projecte i assessorar-los sobre la facturaciķ del serveis bāsics. També fa un diagnōstic energčtic de l’edifici per identificar mesures de rehabilitaciķ a desenvolupar. Si s’escau, gestiona canvis en la contractaciķ dels subministraments d’elements comuns.

En paralˇlel, fa un acompanyament individual per a l’optimitzaciķ de factures de cada veí o veīna. Alhora duu a terme intervencions en habitatges amb material de baix cost, acompanya per a l’adopciķ de comunitats autofinanįades i fa el retorn al veīnat sobre les intervencions que s’hi poden fer per reduir la demanda energčtica i millorar el confort a l’habitatge. A banda, organitza una jornada dirigida a associacions de veīns, administracions de finques, comunitats de propietaris i altres colˇlectius per explicar el projecte i per fer propostes de millora de l’eficičncia energčtica en comunitats veīnals.

Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, i Marta Garcia, representant d’Ecoserveis, han estat les persones encarregades de signar l’acord. Ho han fet aquest matí, a l’Ajuntament del Masnou, i acompanyats d’Albert Alfaro, coordinador de l’ārea de Comunitat i Persones.

Informaciķ publicada el 20 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00