Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Dilluns comencen les obres per a la construcciķ d'una rotonda a la carretera d'Alella

Indret de la carretera d'Alella on es construeix una nova rotonda.El proper dilluns, 23 de juliol, comencen els treballs per construir una nova rotonda. S’ubicarā a la carretera d’Alella, que en aquest punt s’anomena carrer d’Amadeu I. Concretament, a la intersecciķ amb els carrers de Múrcia i de Rosa Sensat, just davant del pont que creua la riera d’Alella a l’alįada de l’Institut Mediterrānia.

Es preveu que les obres s’allarguin durant sis mesos. S’executaran en tres fases per evitar restriccions de trānsit. Només serā necessari realitzar talls en el moment de dur a terme tasques concretes, com en el moment d’asfaltar i pintar la calįada.

Amb tot, sí que s’anulˇlarā una part de l’aparcament gratuīt que hi ha en aquest indret, entre la carretera i la riera. Es recuperarā, perō, aquest aparcament quan finalitzin les obres, amb les entrades i sortides reordenades. També s’hi colˇlocaran semāfors i refugis per al pas de vianants i s’ilˇluminarā tot l’āmbit d’actuaciķ, on també s’hi farā una adequaciķ paisatgística a més de la instalˇlaciķ d’una xarxa de reg.

Construcciķ d'una rotonda a la carretera d'Alella-carrer Rosa Sensat.L’obra va a cārrec de la Diputaciķ de Barcelona, que ha signat un conveni amb l’Ajuntament del Masnou. Ambdues administracions cofinanįaran el projecte, que compta amb un pressupost de licitaciķ de 389.706 euros. L’objectiu és millorar la seguretat viāria i la fluīdesa en un punt que absorbeix una gran densitat de trānsit.

Informaciķ publicada el 20 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00