Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Unes sis-centes persones gaudeixen d'una ediciˇ molt emotiva del festival anual del Club Patinatge el Masnou

Festival del Club Patinattge el Masnou, juliol 2018.El Club Patinatge el Masnou ha celebrat aquest dissabte a la nit la 34a ediciˇ del seu festival anual, al pavellˇ d’esports de TeiÓ. Unes sis-centes persones van gaudir com a p˙blic d’un espectacle format per coreografies executades per 110 patinadors i patinadores, de totes les categories del club.

Tot l’espectacle va girar entorn del tema “Patinar pel record”. AixÝ, es van recuperar algunes de les coreografies mÚs elaborades i originals creades per Jaume Pons, un dels entrenadors del club, que va morir el passat novembre. Segons l’organitzaciˇ del festival, es volia donar a conŔixer l’obra i el llegat de Pons als membres mÚs petits del club i a les seves famÝlies. El resultat del festival ha estat molt satisfactori, tant per la quantitat de p˙blic que va gaudir-ne com per l’alt nivell Festival del Club Patinattge el Masnou, juliol 2018.esportiu i artÝstic que ha tornat a mostrar l’entitat.

A mÚs, en aquesta ediciˇ, el festival ha comptat amb la participaciˇ dels patinadors mundialistes Pere Marsinyach, Llorenš ┴lvarez i Manel PÚrez. TambÚ s’hi va poder veure una jove promesa en acciˇ, Pol Iribarri.

Informaciˇ publicada el 17 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00