Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
“El Masnou sota les bombes”: Una trentena de persones descobreixen refugis i llocs castigats pels projectils llanšats en la Guerra Civil

Ruta "El Masnou sota les bombes"Una trentena de persones han realitzat aquest diumenge, 15 de juny, la ruta guiada “El Masnou sota les bombes”. Han visitat llocs que van patir bombardejos durant la Guerra Civil aixÝ com refugis on la poblaciˇ de la vila intentava salvar la vida.

La Mina d’Aigua, per exemple, va ser un d’aquests refugis per protegir-se de les bombes. Es tracta d’un indret hist˛ric on es fan visites guiades de forma regular i en diversos idiomes. A la ruta de diumenge tambÚ es va visitar un dels llocs que, entre altres, va patir l’esclat de projectils. Es tracta de l’estaciˇ del Masnou i el b˙nquer que hi havia al costat.

Aquesta ruta guiada forma part de la programaciˇ de divulgaciˇ hist˛rica i cultural que organitza l’Ajuntament a travÚs de la regidoria de Patrimoni del Museu Municipal de NÓutica. La propera tindrÓ lloc aquest proper diumenge, 22 de juliol. Es tracta de “El Masnou, terra de mar”, un itinerari  pels equipaments culturals del municipi. AnirÓ seguit de “Tasta el Masnou”, una degustaciˇ de productes masnovins maridats amb vi DO d’Alella. L’esglÚsia de Sant Pere serÓ la protagonista d’un altre itinerari guiat, que tindrÓ lloc el 6 d’octubre amb motiu del segon centenari del temple.

Informaciˇ publicada el 17 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00