Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Ple de Riure arriba carregat d'una gran varietat de propostes artÝstiques

Ple de Riure, cartell 2018.Del 17 al 21 de juliol arriba la 22a ediciˇ del Festival Internacional de Teatre C˛mic Ple de Riure a la vila del Masnou. Amb la platja i les places del poble com a escenaris principals, el festival convida als espectadors a gaudir d’un munt de propostes artÝstiques de forma gratu´ta vora el mar.

El plat fort del festival serÓ el dissabte 21 a la platja d’Ocata amb l’escenari La Mar de Riure – escenari que mira al mar – amb Tour Bicicleta EstÓtica 2018  de Los Toreros Muertos, la mÝtica banda de la movida madrilenya liderada per Pablo Carbonell, que tornen a demostrar que l'humor Ús el millor conservant per mantenir l'esperit d'una banda de rock&riures&pop. El mateix dissabte el programa inclou els espectacles  El primer concert Oriol Boixader, de Oriolo i la companyia francesa Cirque ExaltÚ amb Furieuse Tendresse, un espectacle d’acrobÓcies intenses i poesia frenŔtica. A mÚs, a la nit no hi podrÓ faltar el tradicional piromusical Zoloriscos, de la Companyia del Foc.

DesprÚs de voltar per nombrosos festivals i ciutats arreu del mˇn, en el Ple de Riure s’hi podrÓ veure la companyia internacional finlandesa Race Horse amb Motosikai, una proposta carregada d’humor i infinits trucs acrobÓtics amb una simple furgoneta plena de sorpreses.

TambÚ, hi haurÓ Circ a les Golfes, de Los Herrerita, un taller de circ adrešat a totes les edats i que tÚ com a prop˛sit apropar i descobrir les diferents tŔcniques circenses. La Banda de Otro, Campi qui Pugui, Los Herrerita i Lolita Corina sˇn les companyies que completen la programaciˇ del Ple de Riure.

A mÚs, durant tots els dies del festival, el masnovÝ Trenatroman deixarÓ el transport p˙blic uns dies per dinamitzar les places del municipi.

Informaciˇ publicada el 16 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00