Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
En marxa diverses actuacions de manteniment i millora a diferents punts de la vila

Reparaciˇ a la vorera del carrer Barcelona per eliminar una depressiˇ que formava bassals.L’Ajuntament estÓ enllestint o ha finalitzat recentment diverses actuacions de manteniment i millora de la via p˙blica repartides per diferents indrets del Masnou. Les mÚs rellevants s’han dut a terme a diverses voreres.

Per exemple, els operaris estan treballant actualment en un tram d’uns 10 metres de longitud a la vorera del carrer de Barcelona, davant la plaša del Mercat Vell. L’objectiu Ús eliminar la depressiˇ que hi havia i que provocava que s’hi formÚs un bassal cada cop que plovia o s’hi tirava aigua per netejar. Quan s’acabi l’obra, tindrÓ el desnivell adequat perquŔ l’aigua flueixi cap a la calšada de l’N-II i el clavegueram.

Una altra vorera on s’ha actuat recentment estÓ situada a l’avinguda de Joan XXIII, davant la cantonada amb el carrer d’Almeria. AllÓ s’hi ha eliminat la depressiˇ que tenia la vorera per ubicar-hi contenidors d’escombraries, que s’han tret. A la prÓctica s’ha ampliat la superfÝcie per a Reparaciˇ a la vorera del carrer Barcelona per eliminar una depressiˇ que formava bassals.l’˙s de vianants, ja que s’ha reomplert la depressiˇ que hi havia i s’ha pavimentat amb els mateixos panots que la resta de la vorera, quedant anivellada en una plataforma ˙nica. S’han fet altres reparacions de voreres als carrers d’Amadeu Vives, de les Germanes Escandˇ i Valls i de la Mare de DÚu del Pilar. TambÚ s’ha reparat el parterre situat al passeig de Prat de la Riba, just davant la fašana principal de l’Ajuntament.

Al carrer de la Mare de DÚu de N˙ria (tambÚ conegut com a Torrent de l’Ase) es repara el ressalt que estÓ situat entre els carrers de Mestres VilÓ i Sant Felip. Aquest element de seguretat viÓria, que eleva la calšada per obligar els vehicles a reduir la velocitat, tenia deteriorat el formigˇ i els panots de la plataforma superior. Per ˙ltim, s’ha revisat, reomplert i tapat un forat que havia aparegut a l’escocell d’un arbre situat al carrer del Parlament de Catalunya. La raˇ principal d’aquesta actuaciˇ era preventiva, per conŔixer la grandÓria real de la cavitat i assegurar que no acabÚs provocant un sot a la calšada o la vorera adjacents.

Vorera ampliada a l'av. Joan XXIII desprÚs d'eliminar l'espai on hi havia els contenidors.Vorera a l'av. Joan XXIII abans que s'eliminÚs l'espai on hi havia els contenidors.

Informaciˇ publicada el 13 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00