Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Els nens i nenes ja gaudeixen dels nous jocs infantils instalĚlats a diferents indrets del Masnou

Nens i nenes del casal de Blancdeguix gaudeixen de la nova Órea de jocs de la plaša del Mercat Vell.Ja s’han obert els nous jocs infantils que s’han instalĚlat a diversos espais del Masnou. En concret, els ˙ltims que s’han renovat sˇn els situats a la plaša del Mercat Vell i als carrers de Torrent Umbert i de la Pollacra GolĚleta Constanša.

Si bÚ en aquests dos ˙ltims carrers s’han renovat els jocs que hi havia, la plaša del Mercat Vell estrena Órea de jocs, ja que no en tenia. Els nens i nenes han guanyat, doncs, un noi espai al centre de la vila on poder jugar. Ara hi poden gaudir d’una estructura m˙ltiple instalĚlada sobre un paviment amortidor de color verd llampant. Consta d’un gronxador i diferents elements que estimulen el joc en grup d’infants d’entre 3 i 12 anys alhora que estimulen aptituds com l’equilibri i la forša. L’Ajuntament ha invertit 24.593 euros en la creaciˇ d’aquest parc infantil.

La zona de jocs del carrer de Torrent Umbert (9.140 euros) s’ha renovat instalĚlant-hi un multijoc modular destinat a infants de 2 a 5 anys. A l'espai de Pollacra GolĚleta Constanša (27.721 euros) Nens i nenes del casal de Blancdeguix gaudeixen de la nova Órea de jocs de la plaša del Mercat Vell.el multijoc modular serÓ per a infants de 5 a 12 anys, a mÚs d'un gronxador amb seient de cistella grupal per a infants de 3 a 12 anys.

Aquestes actuacions se sumen a les endegades al 2016, quan es van renovar els jocs infantils de la plaša de Ramˇn y Cajal, la plaša d'Espanya, la zona de jocs del carrer del Pintor DomŔnech FarrÚ i els jocs dels jardins del Mil•lenari, a mÚs dels que es troben dins dels centres educatius. Altres actuacions destacades en aquest Ómbit  que s’han obert al p˙blic recentment sˇn la nova zona de jocs i aventures, de grans dimensions, del parc de Vallmora o la renovaciˇ dels jocs als jardins de Can Targa. Renovar i millorar les zones d’esbarjo infantil en parcs i places, tenint en compte especialment la seguretat, Ús la lÝnia n˙mero 132 del Pla d'actuaciˇ municipal (PAM) per a aquest mandat.

Nens i nenes del casal de Blancdeguix gaudeixen de la nova Órea de jocs de la plaša del Mercat Vell.

Informaciˇ publicada el 13 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00