Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Turisme
Agenda
Diumenge, 9 de desembre de 2018  -  11 h
Visita a la Mina d'Aigua del Masnou
Visita guiada gratu´ta
Us convidem a submergir-vos sota terra per descobrir un tram de les mines d'aigua Cresta i Malet, que formen part d'un laberint de galeries de 27 km.

El tram de mines que es pot visitar actualment es va adequar l'any 1999 grÓcies a la colĚlaboraciˇ de l'Associaciˇ d'Amics de la Mina Malet, la Comunitat de Propietaris de la Mina Cresta i el suport de l'Ajuntament del Masnou. La superfÝcie de l'espai visitable Ús de 43,50 m. Durant la visita, s'explica un sistema complex de galeries que servia per abastir d'aigua la poblaciˇ local. Es van comenšar a excavar al Masnou (antic terme municipal d'Alella i TeiÓ) a partir del segle XVIII per captar i recollir l'aigua que es filtrava en el subsol i canalitzar-la fins als dip˛sits i el safareig de les cases. Aquest sistema d'abastiment va donar resposta de manera efectiva a la manca de cursos d'aigua continus al territori. El resultat fou una xarxa de 28 galeries que recorren 27 km pel subsol del Masnou.

Cal inscripciˇ prŔvia, que podeu fer clicant aquÝ.

Per a visites concertades de grups, consulteu les condicions de reserva i els preus amb el Museu de NÓutica del Masnou (museu.nautica@elmasnou.cat o 93 557 18 30).

Lloc: Plaša d'Ocata
Ho organitza: Ajuntament del Masnou
Preu: Gratu´ta
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegŘentsEspai EscŔnic Ca n'HumetBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarquŔsLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de mar
Anteriors SegŘents"El Masnou Viu"Queda'toferta formativa CFPAMPerfil del contractantOficina Local d'Habitatge
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00