Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Serveis Generals
Fotografies
La cāmera web del Masnou
La Regidoria de Noves Tecnologies va posar en marxa, a final de juny del 2005, una cāmera web que permet, al llarg de l'any, seguir en directe tot allō que té lloc a la platja d'Ocata. S'hi poden veure alguns dels actes de la Festa Major, el Ple de Riure, els trens de Rodalies, el trānsit a la Nacional II, el temps que fa i l'ambient de la platja.

Web cam

Les imatges es renoven cada minut des de la cāmera web que en aquests moments hi ha instalˇlada al terrat de l'Ajuntament del Masnou. Actualment s'estā treballant perquč la imatge s'actualitzi sola cada minut. De moment, si voleu la imatge actualitzada, heu d'actualitzar la pāgina des del vostre navegador (tecla F5).

Es tracta d'una cāmera web model AXIS 2420, amb una ōptica angular panorāmica. La visiķ de la cāmera abraįa des de la torre de vigilāncia i salvament de la platja d'Ocata fins a l'inici del Club Nāutic del Masnou.

Les imatges de la nostra cāmera ja estan fent la volta al mķn. Hem rebut molts correus electrōnics de masnovins i masnovines que treballen o estudien lluny de la vila i que, d'aquesta manera, viuen el Masnou de més a prop.

Ālbum d'imatges curioses
Ja hem obert l'ālbum d'imatges curioses a partir de les fotografies que ens heu anat enviant. L'aglomeraciķ de passatgers intentant entrar al tren, l'encreuament de dos trens o l'envelat del Ple de Riure a la platja, entre d'altres, sķn algunes instantānies curioses que us han cridat l'atenciķ. Animeu-vos i participeu en la creaciķ d'un ālbum ben original!
Visiteu l'ālbum d'imatges curioses i envieu-nos les vostres imatges.

Informaciķ publicada l'1 de setembre de 2005
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Biblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarqučsEl Masnou. Terra de marEspai Escčnic Ca n'Humet
Anteriors SegüentsPerfil del contractantQueda'toferta formativa CFPAMOficina Local d'HabitatgeLa Deixalleria
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00