Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Gabinet d'Alcaldia
L'alcalde

Jaume Oliveras, alcalde del MasnouBenvinguts i benvingudes a la pāgina web de l'Ajuntament del Masnou. Com a alcalde del Masnou, tinc el compromís amb tots vosaltres d'exercir la responsabilitat que m'ha estat atorgada pel Ple d'aquesta corporaciķ. La voluntat de la poblaciķ del Masnou ha definit, per a aquest mandat 2015-2019, un ple municipal més divers, ampli i representatiu dels diferents interessos dels ciutadans i ciutadanes.

L'Ajuntament és l'Administraciķ més propera a la ciutadania, per la qual cosa cal que sempre tingui les portes obertes. La comunicaciķ és un repte que l'Ajuntament ha d'anar millorant dia a dia. I ha de ser una comunicaciķ que també permeti que la ciutadania del Masnou expressi les seves demandes i faci aportacions al treball colˇlectiu que ens hem proposat portar endavant.

L'Equip de Govern que avui encapįalo té altres grans reptes damunt la taula: treballar per la cohesiķ social, la promociķ i l'activitat econōmica del municipi; el manteniment i la millora del nostre espai públic; la cultura com a eix vertebrador del nostre municipi, i la modernitzaciķ de l'Ajuntament, perquč ens permeti una millor comunicaciķ i participaciķ. Un ajuntament pensat pel servei a la ciutadania.

El nostre municipi no és alič a la situaciķ que viu el nostre país. Catalunya es troba avui en una cruīlla i ara és el moment de fer el pas decisiu cap a la plena llibertat. L'alcalde i l'Equip de Govern estem fermament compromesos amb aquest moment histōric.

Com a alcalde del Masnou, he adquirit un compromís. Un compromís basat en la dedicaciķ i la responsabilitat. Vull exercir aquest cārrec amb rigor, diāleg i proximitat. Treballem per millorar el present posant la mirada en el futur: per un Masnou més cohesionat i més just, que combini identitat amb modernitat; per un Masnou amb una qualitat de vida que ens faci sentir orgullosos a tots plegats de compartir una realitat en quč tots som veīns i veīnes, ciutadans i ciutadanes.

 
 
Anteriors SegüentsOficina Local d'HabitatgeLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de marPerfil del contractantoferta formativa CFPAM
Anteriors SegüentsQueda't"El Masnou Viu"Biblioteca Joan CorominesEspai Escčnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00