Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Regidoria d'Hisenda
Oficina de Rendes

Des de l'Oficina de Rendes es fan les tasques vinculades als padrons fiscals i les liquidacions referents a impostos, taxes i preus p˙blics.

Des d'aquÝ podeu accedir a les:

A l'Oficina de Rendes podeu fer els trÓmits segŘents:

  • Autoliquidaciˇ de l'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana (plusvÓlua)

Aquest impost municipal que s'ha de pagar en cas de transmissiˇ d'un bÚ immoble (casa, pis, local, plaša d'aparcament, traster, etc.) ja sigui perquŔ s'ha venut, s'ha heretat, s'ha rebut per donaciˇ o per altres tipus de transmissiˇ. 

Si us interessa obtenir el cÓlcul de la vostra autoliquidaciˇ cliqueu aquÝ CÓlcul previ.

  • Correcciˇ de dades tributÓries

Si heu detectat alguna dada incorrecta en algun rebut que heu pagat, com ara l'adreša fiscal, el nom i cognoms o el DNI, per corregir-les, heu d'aportar la documentaciˇ que acrediti la modificaciˇ. MÚs informaciˇ.

  • Domiciliaciˇ bancÓria de tributs

Si voleu domiciliar tributs, donar de baixa o modificar la domiciliaciˇ bancÓria existent, perquŔ l'Ajuntament pugui cobrar correctament els impostos, taxes i els preus p˙blics municipals directament, trobareu tota la informaciˇ aquÝ.

  • Impost sobre bÚns immobles:

Declaracions cadastrals
Si sou propietaris o propietÓries de noves construccions, de construccions existents o de solars on s'hagin fet variacions, inclosa l'alteraciˇ de la titularitat, heu de tramitar obligat˛riament la declaraciˇ de la variaciˇ cadastral. Trobareu tota la informaciˇ aquÝ.

Podeu presentar les declaracions cadastrals presencialment al Departament de Rendes, que comprovarÓ les dades declarades, us farÓ entrega d'una c˛pia de la declaraciˇ i, posteriorment, ho tramitarÓ a la GerŔncia Regional del Cadastre de Catalunya-Barcelona.

Si ho preferiu, podeu presentar-ho a la GerŔncia Regional del Cadastre de Catalunya-Barcelona per via telemÓtica. MÚs informaciˇ.

ALTRES INFORMACIONS
L'Ajuntament del Masnou tÚ delegat en l'Organisme de Gestiˇ TributÓria de la Diputaciˇ de Barcelona (ORGT) la gestiˇ i recaptaciˇ de l'impost sobre vehicles de tracciˇ mecÓnica (IVTM) i de l'impost sobre activitats econ˛miques (IAE). 

Oficina de Rendes de l'Ajuntament del Masnou

Adreša:
Carrer de Roger de Flor, 23
08320 El Masnou
 
Horari d'atenciˇ al p˙blic:
Matins, de 8.30 a 14 h

TelŔfon d'atenciˇ:
93 557 18 00

Adreša electr˛nica: rendes@elmasnou.cat

 
Anteriors SegŘentsPerfil del contractantLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de marCentre d'Empreses Casa del MarquŔs"El Masnou Viu"
Anteriors SegŘentsOficina Local d'HabitatgeEspai EscŔnic Ca n'HumetQueda'toferta formativa CFPAMBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00