Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Serveis Generals
Regidoria de Serveis Generals
Recursos Humans i RŔgim Intern

Departament de REcursos HumansLa gestiˇ dels recursos humans Ús una peša fonamental per al desenvolupament de les organitzacions. La seva activitat se centra en la gestiˇ de tot all˛ relacionat amb les persones que donen forma i treballen, en aquest cas, a l'Ajuntament. La seva funciˇ Ús dotar del personal adient l'Administraciˇ perquŔ l'organitzaciˇ camini cap a la modernitzaciˇ i compleixi els seus objectius, entre els quals es troba el de donar un servei eficaš i eficient a la ciutadania.

A grans trets, el Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament del Masnou s'encarrega de totes les gestions relacionades amb les persones que hi treballen perquŔ funcioni satisfact˛riament el gran engranatge que Ús aquesta instituciˇ.

Entre les seves funcions principals es troben els trÓmits relacionats amb la planificaciˇ del personal (la plantilla de treballadors i la relaciˇ de llocs de treball, entre d'altres), la selecciˇ i provisiˇ de noves places, la contractaciˇ i la n˛mina del personal, la negociaciˇ colĚlectiva amb els representants dels treballadors, la formaciˇ del personal i la tramitaciˇ d'incidŔncies. En conjunt, aquest Departament s'encarrega de donar forma a l'estructura de l'organitzaciˇ, Ús a dir, quines relacions s'estableixen entre els diferents estrats sobre els quals s'alša l'Ajuntament, i entre els quals es troben, a mÚs del personal d'oficina, colĚlectius com la Policia Local, el personal de neteja dels equipaments municipals, la brigada de manteniment o els encarregats que els equipaments estiguin disponibles per a la ciutadania en els horaris establerts. Aquestes sˇn les vessants mÚs visibles de l'activitat de la plantilla de l'Ajuntament, que es compon de 235 places per assegurar els serveis que dˇna l'Administraciˇ local. Actualment, el Departament de Recursos Humans es compon de cinc treballadores: la responsable, dues tŔcniques auxiliars i dues auxiliars administratives.

Un altre dels objectius pels quals es treballa des del Departament de Recursos Humans Ús assolir uns nivells de modernitzaciˇ i de tecnificaciˇ que contribueixin que l'organitzaciˇ pugui respondre a les necessitats que imposa una societat com l'actual, plural, amb canvis i innovacions constants, i, d'altra banda, a situacions que reclamen solucions cada vegada mÚs efectives i urgents. En aquest sentit, el Ple de l'Ajuntament va aprovar la modificaciˇ de la plantilla i de la relaciˇ de llocs de treball, amb els vots a favor de l'Equip de Govern i l'abstenciˇ del Grup Municipal del PP.

Relaciˇ amb la ciutadania
Si bÚ la vessant mÚs visible del Departament de Recursos Humans Ús el bon funcionament dels altres departaments o colĚlectius que treballen a l'Ajuntament, tambÚ hi ha una relaciˇ directa amb la ciutadania, especialment quan es duen a terme processos de selecciˇ de personal. En aquest moment, tot i que la legislaciˇ no permet l'increment de places de nova creaciˇ, des de Recursos Humans s'estÓ duent a terme la tramitaciˇ dels processos selectius convocats i iniciats en anys anteriors. Des de l'apartat d'oferta d'ocupaciˇ p˙blica de la pÓgina web municipal (www.elmasnou.cat/oferta_ocupacio) es pot trobar tota la informaciˇ relacionada amb aquests processos selectius.

 

Responsable de Recursos Humans: M˛nica EspinÓs

Adreša:
Passeig de Prat de la Riba, 1
08320 El Masnou

 
Anteriors SegŘentsOficina Local d'Habitatge"El Masnou Viu"La DeixalleriaCentre d'Empreses Casa del MarquŔsoferta formativa CFPAM
Anteriors SegŘentsQueda'tEspai EscŔnic Ca n'HumetPerfil del contractantEl Masnou. Terra de marBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00