Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - AlcaldiaAlcaldiaPortada - Alcaldia - Regidoria de Promociˇ Econ˛micaRegidoria de Promociˇ Econ˛micaPortada - Alcaldia - Regidoria de Promociˇ Econ˛mica - Mesures per a la dinamitzaciˇ turÝstica i comercialMesures per a la dinamitzaciˇ turÝstica i comercial
Regidoria de Promociˇ Econ˛mica
Mesures per a la dinamitzaciˇ turÝstica i comercial

Eixos comercials

Des dels Ómbits de Comerš i Turisme, l'objectiu Ús millorar la qualitat de vida de la ciutadania, dinamitzar el comerš local i potenciar la imatge del Masnou.

El comerš del Masnou compta majoritÓriament amb petits i mitjans establiments especialitzats, d'un tracte acollidor i familiar. Dins del municipi es diferencien principalment les Órees comercials segŘents:
- Alt Masnou: zona comercial situada al nord del municipi.
- Zona Centre: l'activitat de l'Edifici Centre, amb el Mercat Municipal, fa que molts comeršos es concentrin en aquesta zona.
- Baix Masnou: el passeig i alguns dels carrers mÚs propers al mar formen la zona comercial del Masnou Mar.
- Port esportiu: important Órea comercial especialitzada en l'Ómbit de la nÓutica, la gastronomia i el lleure.

http://quedat.elmasnou.cat/


Mercat Municipal del Masnou
(c/ d'ItÓlia, 50)

El Mercat Municipal del Masnou es va inaugurar el febrer de 1995 i ofereix proximitat, qualitat, varietat i confianša. EstÓ situat a la planta baixa de l'Edifici Centre, al carrer d'ItÓlia, 50, i ofereix una planta amb mÚs de noranta places d'aparcament gratu´t per a clients. Consta de dos espais diferenciats. D'una banda, el vestÝbul, de 400 m2, amb sis locals comercials: floristeria, forn de pa, bar, cafeteries, quiosc i un autoservei de la cadena Charter. De l'altra, hi ha l'espai del mercat de productes frescos, de mÚs de 500 m2, amb 26 parades de productes molt diversos d'alimentaciˇ: peixateries, xarcuteries, aus i caša, llegums cuits, fruiteries, carnisseries, pesca salada, congelats i productes precuinats. Al mercat tambÚ hi ha una fleca pastisseria, una herboristeria, un gabinet d'estŔtica, una botiga de roba i una administraciˇ de loteria, a la qual es pot accedir tambÚ des del vestÝbul.

La majoria d'aquests comeršos es troben agrupats dins l'Associaciˇ de Venedors del Mercat Municipal del Masnou, que, a travÚs de la seva Junta, gestiona les activitats que porten a terme els paradistes.
L'Associaciˇ de Venedors, conjuntament amb l'Ajuntament, va posar en marxa el febrer de 2011 la targeta client, que tÚ un cost d'1,5 euros. La finalitat d'aquesta targeta Ús fidelitzar la clientela i oferir-li diferents avantatges per les seves compres.
El mercat Ús obert cada dia al matÝ, fins i tot dissabtes, de 7.30 a 14 h. Els dimarts i divendres tambÚ obre a la tarda amb un horari continu de 7.30 a 20.00 h.

El locals comercials del vestÝbul obren de dilluns a dissabte, de 7.30 a 14 h i de 17 a 20.30 h.

Mercat setmanal del Masnou

La tradiciˇ del mercat setmanal al Masnou Ús molt antiga i ja l'any 1930 es tÚ constÓncia que cada dimarts es colĚlocaven parades al CamÝ Ral, en un indret que, posteriorment, donaria lloc a la plaša del Mercat.

Actualment trobareu el Mercat setmanal cada dimarts de 8.30 a 14 h, als carrers del voltant de la plaša d'Espanya: passeig de RomÓ Fabra, carrer de Josep Pujadas Truch i avinguda de Pau Casals.

Al mercat setmanal hi ha mÚs de quaranta parades amb productes diversos: roba, parament de la llar, calšat, articles de pell, cosmŔtica, artesania, joieria i molts mÚs.

Mercat SetmanalUs animem a visitar-lo i a gaudir d'una passejada entre les parades del mercat. Els marxants us ofereixen els seus millors productes amb un tracte molt proper.

Des de l'Associaciˇ de Marxants del Maresme, en Junta Directiva de 5 de febrer de 2003, es va crear la Delegaciˇ de l'Associaciˇ de Marxants del Maresme al Masnou.

Associaciˇ de Marxants del Maresme
Carrer CamÝ Ral, 495, 1r 1a
08302 Matarˇ
Telf. 93 757 74 00
Fax 93 799 30 77
Adreša electr˛nica info@marxantsmaresme.cat
Web de l'Associaciˇ: http://www.marxantsmaresme.cat

L'Associaciˇ organitza les activitats segŘents: exposicions dels associats o d'interŔs per al sector, xerrades i cursos, taules rodones, punts de trobada dels marxants i conferŔncies.

Federaciˇ del Comerš, la Ind˙stria i el Turisme

La Federaciˇ del Comerš, la Ind˙stria i el Turisme del Masnou va nÚixer i es va constituir l'abril de l'any 2000. Va ser una iniciativa comuna de les sis associacions de comerciants que en aquella Ŕpoca estaven en funcionament al poble, amb l'acord previ de les assemblees generals respectives, amb la finalitat de portar a terme el Pla de dinamitzaciˇ comercial, signat amb l'Ajuntament del Masnou i la Generalitat de Catalunya.

La Federaciˇ estÓ formada per una Junta Directiva de vuit membres, presidida per Concepciˇn Frau Quiles.

La Federaciˇ del Comerš Ús una entitat sense Ónim de lucre i el seu objectiu principal Ús la promociˇ, l'ajuda, l'assessorament i la defensa del comerš, la ind˙stria i els professionals de la nostra poblaciˇ.

ColĚlabora amb l'Ajuntament i la Generalitat, a travÚs del Pla de dinamitzaciˇ comercial, en els plans i projectes de millora de serveis p˙blics (com ara el de la senyalitzaciˇ comercial) per assolir una millora progressiva del municipi en general, i potenciar i millorar l'oferta als consumidors, per a la qual cosa s'organitzen fires (com la ja popular Fira Comercial i Gastron˛mica). La Federaciˇ tambÚ proposa i porta a terme ponŔncies, xerrades, promocions i cursos per als comeršos federats (com ara els d'aparadorisme, tŔcniques de venda, manipulaciˇ d'aliments, informÓtica, etc.), amb la colĚlaboraciˇ de la Regidoria de Promociˇ Econ˛mica. TambÚ ofereix, a tots els comeršos associats que tenen un establiment dins de les zones blaves del poble, tiquets d'aparcament gratu´t per als clients.

L'interŔs i l'objectiu final, per tant, Ús obtenir beneficis i millores per als comeršos associats, aixÝ com per a la promociˇ del Masnou.

 
Federaciˇ del Comerš, la Ind˙stria i el Turisme
Carrer de Navarra, 53, 1r
Tel.: 93 555 52 03
Fax: 93 540 39 83
Web de la Federaciˇ
Adreša electr˛nica

Festes, fires i altres activitats
L'Ajuntament del Masnou potencia l'organitzaciˇ de diverses fires al llarg de l'any, la majoria amb la colĚlaboraciˇ de la Federaciˇ del Comerš, la Ind˙stria i el Turisme, i altres associacions i entitats del poble.

Les festes locals per al 2018

Departament d'Empresa i Ocupaciˇ de la Generalitat de Catalunya

Preguntes freqŘents relacionades amb el comerš

On puc trobar el nou horari comercial?
Llei 8/2004, de 23 de desembre, d'horaris comercials

Quins dies Ús permŔs obrir en diumenge o festius?
Vegeu el calendari d'obertura comercial autoritzada del 2018

Com em puc informar sobre els comeršos que hi ha al Masnou?
Trobareu la llista d'empreses i comeršos a L'Actiu, la guia d'activitats del Masnou. Aquesta guia pretÚn donar a conŔixer els establiments del municipi i es reparteix de manera gratu´ta.
Si voleu solĚlicitar L'Actiu, adreceu-vos a qualsevol servei municipal o bÚ envieu-nos un correu electr˛nic.

On puc informar-me si vull obrir un establiment?
El Servei d'Assessorament per a la Creaciˇ d'Empreses Ús un servei que ofereix la Unitat de Promociˇ Econ˛mica amb la finalitat d'assessorar i orientar noves iniciatives empresarials. Demaneu dia i hora per fer una entrevista inicial al telŔfon 93 557 17 70 i expliqueu-nos el vostre projecte.


Normativa i informaciˇ relacionada

Normativa d'horaris del sector de la restauraciˇ/espectacles: Horaris mÓxims de determinats establiments p˙blics destinats a espectacles p˙blics i/o activitats recreatives

Normativa vigent del tabac: llei, retolaciˇ, telŔfons d'interŔs, etc.

Altres

CatÓleg de productes de la gastronomia local

Productes de la terra al Maresme
 

 
 
Anteriors SegŘentsPerfil del contractantQueda'tCentre d'Empreses Casa del MarquŔsEl Masnou. Terra de marEspai EscŔnic Ca n'Humet
Anteriors SegŘentsLa DeixalleriaOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan Corominesoferta formativa CFPAM"El Masnou Viu"
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00